Presentacions_ Fundació Salut i Comunitat

La Fundació Salut i Comunitat és una entitat dedicada a la investigació, prevenció, sensibilització i actuació sobre diferents problemàtiques sanitàries i socials. El seu objectiu primordial és millorar la qualitat de vida de les persones i facilitar la integració social dels grups més desfavorits o en risc d’exclusió social. Entre ells, els que pateixen els efectes negatius de les drogues, la sida, la violència de gènere, la discriminació i l’exclusió socials, entre d’altres. Concretament, l’equip de treball que ha elaborat la proposta treballa en l’atenció i la recuperació de les dones, i els seus fills i filles, de la violència masclista que han viscut.

La proposta que hem realitzat parteix de plantejar com es desenvolupen els processos de canvi en l’equip en relació amb l’atenció a les dones i, al mateix temps, com els processos de canvi de les dones reverteixen en les dinàmiques de funcionament de l’equip.

El fet de realitzar la proposta artística ha servit d’oportunitat per reflectir gràficament les relacions interpersonals que s’estableixen, o no, entre les professionals i també entre les professionals i les usuàries del servei, la qual cosa ha permès realitzar un procés de reflexió en les dinàmiques de funcionament de l’equip.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s